Kursus i studieteknik

Få et højere snit og mindre stress med et online kursus i studieteknik

Føler du dig presset og stresset over karakterer og eksamener?

Det snit du ender må at få, bestemmer hvad du bagefter kan læse på uni (for kvote 1)

Desværre, er der rigtig mange gymnasieelever, der ikke kommer ud med gode nok karakterer til at læse på deres drømmestudie (fx medicin, jura, psykologi)

Det gentager sig år efter år...

Når først du får huen på, så kan dit gennemsnit ikke laves om.

Det kan være meget stressende og føles som et utrolig stort pres at skulle præstere hele tiden og klare sig godt i alle fag.

... Og personligt tror jeg ikke, at politikere kommer til at fjerne alle karakterer eller pludselig gøre gymnasiet meget lettere og mindre stressende (men selvfølgelig ikke utænkeligt, virker bare usandsynligt)

Derfor viser jeg dig i det her kursus nogle effektive teknikker til at øge chancen for at få højere karakterer uden at skulle studere 24/7.

Føler du, at du hele tiden skal præstere og være perfekt?

Alt for mange gymnasieelever kæmper med lavt selvværd. De føler sig ikke dygtige nok, pæne nok, kloge nok...

Det virker som om, at vi har skabt en kultur og et uddannelsessystem, der presser os unge på alle måder.

Det er svært at opretholde en facade udadtil, hvor vi hele tiden har succes.

Nogle gange får vi også at vide, at vi er dovne og ugidelige.

Og selv, hvis du er dygtig, pæn og flittig, kan du stadig føle, at du ikke er god nok.

På kurset lærer du, hvordan du kan udvikle et godt selvværd, og du får værktøjer, der kan mindske stress.

Du får også effektive teknikker fra psykologi til at hjælpe dig selv, når du har det svært.

Og husk lige... At møde problemer og modgang i løbet af livet er ret almindeligt.

Faktisk, er det ikke kun gymnasieelever, der oplever stress og præstationspres...

Det gør mange studerende på universitetet også!

Derfor er det en god ide allerede nu at lære, hvordan du beskytter dig bedre mod stress og undgår lavt selvværd.

Mit tilbud til dig:


På kun 8 timer lærer du, hvordan du kan løfte dit gennemsnit og mindske stress. Du vil blive undervist af Magnus, tidligere lærer i gymnasiet og nu psykolog, der har udviklet sig fra middelmådig til fremragende student med tårnhøjt gennemsnit ved at bruge værktøjerne du lærer på kurset.

Altsammen for kun 799 kr.


 





Glæd dig til at finde ud af


  • En effektiv måde at få højere karakterer på
  • Hvordan du mindsker stress og får større overskud
  • Metoder til at få balance mellem skole og fritid
  • Effektive teknikker til at løfte selvværd og humør
  • En smart måde at gøre dit drømmestudie mere sandsynligt

Kursusindhold



Din underviser


Magnus
Magnus

Jeg har en helt særlig måde at lære på, fordi jeg har oplevet gymnasiet både som gymnasieelev, lærer i gymnasiet og psykologistuderende. Min baggrund gør, at du får en helt unik viden om, hvad det kræver at klare sig godt fagligt og psykisk i gymnasiet. Alt hvad du lærer på kurset, har jeg selv brugt til at gå fra umotiveret, middelmådig elev til at blive ambitiøs, få 12-taller på stribe og komme ind på mit drømmestudie.


Få en bedre studieteknik allerede i dag!



Ofte stillede spørgsmål


Hvor lang tid har jeg adgang til kurset ?
Du har ubegrænset adgang fra du køber kurset. Hvis kurset i fremtiden bliver flyttet til en anden hjemmeside, vil du få sendt et link til den.
Hvad hvis jeg er utilfreds med kurset ?
Jeg forventer ikke, at du bliver utilfreds med kurset, men hvis det er tilfældet, så skriv til os på [email protected], og så ser vi, hvad vi kan gøre.
Hvorfor koster kurset 799 ?
Fordi det koster penge at have kurset liggende på nettet og at reklamere for det. I virkeligheden er kurset meget mere værd end 799 kr. Husk på, at det her kursus kan hjælpe dig med at få langt højere karakterer og mindske din stress i høj grad. Kurset vil jeg subjektivt vurdere til at være omkring 3000 kr. værd, men du kan deltage i det for kun 799 kr. Du lærer fra en tidligere lærer i gymnasiet og nu psykologistuderende, der selv har løftet sit gennemsnit ekstremt meget ved at bruge teknikkerne i kurset. Jeg har selv brugt mange år på at finde ud af, hvordan du kan lære hurtigere og mindske stress, og derfor er 799 en meget rimelig og fair pris.
Hvorfor skal jeg vælge dit kursus?
Fordi det her kursus virker. Jeg har selv brugt de teknikker, du lærer på det her kursus, til at løfte mit gennemsnit markant og komme ind på mit drømmestudie. Der er ikke tale om billige tricks eller åbenlyse råd du har hørt 1000 gange før. De her teknikker virker uanset hvem du er, fordi de bygger på forskning i, hvordan du lærer, og hvad jeg har lært som gymnasieelev, lærer i gymnasiet og psykologistuderende om, hvordan du bedst kommer igennem gymnasiet.
Hvordan deltager jeg på kurset?
Du klikker på "deltag i kurset" og så kommer du ind på en side, hvor du skal oprette en bruger til kurset og betale for det. Når du har betalt får du en mail, der giver dig adgang til kurset med det samme, og så kan du gå igang, når det passer dig. Du kan se modulerne i den rækkefølge, der passer dig, og hvis du har spørgsmål, kan du skrive i kommentarfeltet til hver video. Når du har set en video færdig, så vil den blive krydset af, så du kan følge med i, hvor langt du er kommet i kurset. Det er op til dig, hvor lang tid du vil bruge på at gå igennem kurset, det kan være 1 uge, 1 måned eller mere. Du kan selv bestemme hastigheden på hver video, så det hverken går for hurtigt eller for langsomt. De fleste videoer har også et par valgfrie opgaver, som du kan vælge at lave.
Kan du garantere højere karakterer, mindre stress og at jeg kommer ind på drømmestudiet?
Nej. Hvad man får ud af kurset afhænger i høj grad af individuel indsats. Jeg giver ingen garantier, men når det er sagt, så ved jeg, at kurset har masser af tips og tricks, som jeg selv og mange andre har erfaret virker i praksis.
Er der nogle gode alternativer til det her kursus?
Ja, der er altid alternativer. Mange elever har gavn af skræddersyet lektiehjælp, lektiecafeen eller andre kurser i studieteknik. Det her kursus er kun ét blandt flere, og mange klarer sig fint igennem gymnasiet uden at tage kurser eller lignende. Alligevel, kan det være en hjælp for nogle at lære mere om, hvordan man studerer effektivt. I øvrigt vil jeg sige, at kurset ikke kontinuerligt er blevet opdateret i forhold til ændringer i de gymnasiale uddannelser, fx med hvilke uddannelser og fagkombinationer der er adgangsgivende til bestemte videregående uddannelser. Det kan betyde, at nogle af rådene i kurset ikke er gyldige i dag, men de studietekniske råd og tips (som jeg mener er de vigtigste) er forsat gyldige og kan øge chancen for bedre karakterer og mindre stress.

Hvorfor bør jeg vælge det her kursus?

Fordi jeg har undervist som lærer i gymnasiet, vil du på kurset få indblik i, hvordan lærere bedømmer karakterer, og hvordan du kan skille dig positivt ud. Det vil gøre det lettere for dig at få højere årskarakter og eksamenskarakter.

Når du får lov at se tingene fra en underviser's perspektiv, kan du nøjes med at fokusere på de ting, der reelt trækker din karakter op - i stedet for på egen hånd at forsøge at gennemskue, hvad der skal til...


Fordi jeg som gymnasieelev selv har kæmpet med lav motivation og dårlige karakterer, som jeg senere formåede at erstatte med høj motivation og 12-taller på stribe, vil du på kurset lære flere effektive metoder til at øge din motivation og karakterer - også i "kedelige fag". Det betyder, at du bedre selv kan påvirke, hvilket gennemsnit du får, fordi din motivation er højere.

Videoerne om motivation og karakterer vil give dig teknikker, som virker i praksis, og på den måde, sparer du tid og energi på selv at forsøge at finde frem til, hvad der virker.


Fordi jeg er psykolog vil du lære, hvordan du hjælper dig selv, hvis du har det svært, er stresset eller bliver ked af det over en karakter. Det gør, at du bedre kan passe på dig selv, og at du får lagt nogle gode vaner, som du også kan få gavn af på universitetet.

Videoerne om stress og præstationspres vil give dig værktøjer, som profesionelle psykologer bruger, når de laver terapi og hjælper andre mennesker. De værktøjer er uvurderlige og beskytter dig imod dårligt humør, lavt selvværd og lignende. I kurset vil du også lære om steder, du kan kontakte, hvis du har brug for at snakke med nogen.



PS

Nogle gymnasieelever vælger bare at acceptere stress og præstationspres som et vilkår i gymnasiet. Der er også nogle elever, der opgiver at få det snit de skal bruge, og derfor slet ikke kommer i nærheden af deres drømmestudie.

Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være.

Hvis du går i gymnasiet og føler dig stresset eller kæmper med at løfte dit snit, kan du vælge at arbejde med at udvikle en bedre studieteknik, der giver dig større overskud og måske også et bedre gennemsnit.

Få en bedre studieteknik allerede i dag!



Handelsbetingelser

1. Hvem er sælger?

Du køber af:

Magnus Jørgensen

2. Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på dette online kursus.


Online kurset er et digital produkt, som du får adgang til med det samme. Derfor er der ingen fortrydelsesret.


3. Levering

Du får adgang til online kurset indenfor 24 timer køb - ofte går der kun få minutter. Modtager du ikke dine adgangsoplysninger, skal du skrive til [email protected]

4. Videredistribuering

Du får ved køb en brugsret til online kurset – men ikke ret til at videredistribuere materialet. Dit login er personligt og må ikke deles med andre.

5. Ansvarsfraskrivelse

Dette kursus er baseret på egne erfaringer og viden. Det skal betragtes som inspiration til, hvordan man kan klare sig bedre i gymnasiet. Magnus forsøger at sikre, at alle informationer er så præcise som muligt, men vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, – såvel direkte som indirekte – der måtte opstå som følge af brugen af informationer fra https://gymnasial-studieteknik.teachable.com/p/stu...

https://gymnasial-studieteknik.teachable.com/p/stu... og hele dens indhold er leveret uden nogen form for garanti.

Andre sider af Magnus: assertiv.dk